Värmepumpsinstallationer

Energibesparingar för hus och hem
Kvalite Miljö Ansvar Service Uppföljning Trygghet

PROJEKTERING – ENERGIBORRNING – INSTALLATION – DRIFSÄTTNING – ÅTERBESÖK – UPPFÖLJNING

Vi kommer här att berätta i stora drag hur en värmepump fungerar och vad man bör tänka på vid en
Värmepumpsinvestering.
Naturligtvis så gör vi kostnadsfria offertbesök till er som är intresserade av att installera någon form utav Värmepump.

Vi utför värmepumpsinstallationer i Göteborg, Partille, Lerum, Mölnlycke, Kungälv, Härryda, Mölndal, Kållered, Öckerö, Kungsbacka samt övriga kommuner inom Västra Götalands län.

När vi kommer på besök så pratar vi om era tankar och funderingar kring en värmepumpsinstallation och vad det kan innebära. Vi går igenom i detalj hur en Värmepump fungerar. På plats så ser vi till att titta på eran uppvärmning som finns idag, hur stor eran bostad är, vilka uppvärmningskostnader som finns i dagsläget, vilket framtida uppvärmningsbehov som kommer att behövas, Vilken typ och storlek av Värmepump som skulle passa eran bostad bäst, vilket årtal eran fastighet är byggd, vilken typ av isolering eran fastighet har, om fönster och dörrar, om det har gjorts en dränering och hur den är gjord, vilken typ av ventilation som finns i fastigheten, vi tittar på eran tomt hur den ser ut för placering av luftvärmepump eller eventuellt borrhål och för tillgängligheten av borrigg.

Att införskaffa någon form utav värmepump är på samma gång ett miljövänligt som effektivt sätt att minska sina uppvärmningskostnader och naturligtvis även minska kostnaderna för uppvärmning av tappvarmvatten som man använder till bad, dusch och diskvatten ( vid handdisk )

Det finns effektiva lösningar för värmeapplikationer av alla typer av byggnader, alltifrån fritidshuset, villan och övriga privata bostäder till kommersiella fastigheter, butikslokaler, bostadsrättsföreningar och hotell.

Man har använt sig utav Värmepumpstekniken i årtionden och det är således en väl beprövad teknik.

När vi kommer på besök hos er så går vi igenom i detalj hur en Värmepump fungerar.

Men grundprinciperna för en värmepump är att man absorberar värme från en källa (ett ställe) för att sedan transportera den till ett annat ställe, där den sedan kan användas för uppvärmning men också för varmvatten.

Man utnyttjar den solenergin / värmen som finns lagrad i Berggrunden, Marken, Sjövatten, Havet och även ifrån Uteluften men man kan också använda sig utav den sk Frånluften som leds ut från en fastigheten.
Med hjälp av en kompressor och dess arbetsprocess så höjs dessa temperaturer och kan utnyttjas till att värma upp en Bostad / Fastighet men även till att få tappvarmvatten för bad och dusch etc.

ATT VÄLJA NIBE

Efter att vi hade varit på studiebesök hos NIBE som har sin tillverkning i Markaryd.
Bestämde vi oss för att i fortsättningen bara arbeta med NIBES Värmepumpar.

Dom har den klart bäs ta Värmepumpen på marknaden alla kattegorier tycker vi.

NIBES röda tråd genom hela produktionsledet gjorde detta val självklart.

Revolutionerande display, Stor flexibilitet, Energibesparing på upp till 80%, Färgdisplay, Modern design, Marknadens tystaste värmepump.
Detta är några argument som gör det självklart att välja NIBES värmepumpar

Installationsföretagen

Enkelt att få hjälp!

Kontakta Oss! Beskriv Ditt Ärende! Vi Bokar Servicetid. Arbetet Utförs.